"De Schialm" - een traktatie voor al uw zintuigen!

Auszeit-XL betekent: uw vrijetijdsbesteding in de ruimste zin van het woord! Het is het hout waarmee de Schialm werd gebouwd dat de warmte en het comfort geeft aan onze gasten. Het restaurant, gelegen aan het dalstation van de 8-persoons gondelbaan Grosseck-Speiereck, nodigt u zomer en winter uit voor gezellige uurtjes. In aanvulling op het wekelijkse programma biedt de Schialm ook regionale specialiteiten van lokale boeren en kunt u reserveren voor uw favoriete maaltijd. Bijzonder populair zijn onze dagelijks wisselende diner-specials. In de winter en de zomer is het skicentrum met de Schialm de centrale ontmoetingsplaats voor tal van activiteiten.

 

Direct XL

  • direct aan het dalstation van de 8-persoons gondelbaan GrosseckDames In De Goedkope Ballin Schoenen Uitverkoop Amsterdam Maat 41 345AjLqR
  • slechts 50 meter van de camping
  • direct aan de nachtski- en skitour-berg
  • direct aan de oefenhelling van de skischool
  • direct aan de langlaufloipe
  • direct aan de “Naturpur“ wandelroute
  • direct aan het SMARTY-spelparcour
  • direct bij de onze dieren
  • direct aan fietsroutes
Beste BrandingSchoeisel Van 29 Afbeeldingen 2019 En In Schoenen XP8nk0wO

Vakantie XL

Schoen Overige Gtx S3 Heren Lowa Innox Veiligheidsklasse kiuPXZO Colmar®Nu Van Tot Tot Van Schoenen Schoenen −52Stylight −52Stylight Colmar®Nu AR4jL35 Dames adidas Schoenen Hoog Model Adidas 2HIED9
Schoen Overige Gtx S3 Heren Lowa Innox Veiligheidsklasse kiuPXZO
Schoen Overige Gtx S3 Heren Lowa Innox Veiligheidsklasse kiuPXZO

culinair xl

Wij verheugen ons erop u in de Schialm te verwelkomen voor het middageten, een familie-etentje, een verjaardagfeest of een andere bijzondere feestdag en u te mogen verwennen. Graag reserveren wij uw lievelingstafel of halen u naar wens op uw verblijfsadres op en brengen u kostenloos weer thuis.

Kinderen verheugen zich erop te spelen op de speelplaats direct aan de Schialm. Terwijl de kinderen zich in de winter lekker bezig kunnen houden op de oefenpiste of in de schischool, kunnen de ouders hun vrije tijd gemoedelijk doorbrengen onder het genot van lekkere koffie in de Schialm.

Gevoelig voor wintermagie? Laat u zich  met de paardenslee van het centrum van Mauterndorf naar de Schialm en retour vervoeren (iedere woensdag vanaf 17.00 uur).