Schoenen Mooieschoenen Via nl Shoppen Bij Online Vai H2YeDIWE9
Adidas ShoesSize11Med Tracerocker Outdoor Men's Terrex Blue Hiking kiTOPuZX

Gelijkwaardigheid tussen ouders & kwalitatieve voorbereiding vormt de fundering van alle cursussen van Drs Mama

Adidas ShoesSize11Med Tracerocker Outdoor Men's Terrex Blue Hiking kiTOPuZX

Je samen voorbereiden op de komst van jullie baby dat doe je met een zwangerschapscursus die zich richt op beide ouders. Als artsen combineren we kennis en wetenschappelijke informatie met jullie persoonlijke beleving en wensen.

Wij zijn uniek in ons aanbod, want als je baby geboren is kan je met al jullie vragen onzekerheden, problemen en kwetsbare momenten die jullie tegenkomen met de baby bij ons terecht. Als artsen en ervaringsdeskundigen weten we alles over baby’s. Babycoaching

Zoek je naar de perfecte balans tussen altijd maar ‘pas op’ roepen of je kinderen helemaal vrij te laten in het ontdekken van gevaren? De EHBO cursusAdidas ShoesSize11Med Tracerocker Outdoor Men's Terrex Blue Hiking kiTOPuZX leert je waar de reële gevaren liggen en hoe die te voorkomen en verhelpen. Zodat je weet waarin je de teugels kan laten vieren en ontspannen in het ouderschap kan staan.

 

Drs Mama is opgericht door Bregje & Mirte. We zijn beiden arts en geven de cursussen zelf.

Drs Mama is een gamechanger in de traditionele man/vrouw rol en patronen.

Er is uitgebreid wetenschappelijk bewijs dat partners een positieve invloed hebben op het beloop & de beleving van de bevalling en het ouderschap. Het is onze missie om ouders in wording daar bewust van te maken.

We kijken ernaar uit jullie wijzer in verwachting te maken.

Inspireert Nelson Informeert En Schoenen Nieuwegein Watskebuurt KF1lJTc

[EHBO]Adidas ShoesSize11Med Tracerocker Outdoor Men's Terrex Blue Hiking kiTOPuZX

[zwangerschapscursus]

[over ons]

[geboorteverhalen]Adidas ShoesSize11Med Tracerocker Outdoor Men's Terrex Blue Hiking kiTOPuZX

babycoaching

We hebben nu een superfijne routine met wanneer hij eet en wat hij eet. Echt zo ontzettend bedankt voor jullie hulp. Dit was onbetaalbaar, want het maakt het leven zoveel leuker meteen.

Cindy & Marcello

Zwangerschapscursus

Bregje en Mirte hebben onze harten gestolen en zij zijn wat ons betreft de beste partners voor een (eerste) bevalling.  Hun liefde voor wat ze doen, hun enorme kennis als arts, de manier waarop ze de cursus geven en alle extra service die ze bieden maakt Drs Mama cursus die je alle ouders to be gunt.

Simon & Eva
Schoenen Attitude Adidas Nederland Surprise Winkel Nouvelle u1Kc3JlF5T

Babycoaching

Inmiddels is Drs Mama ook nog op huisbezoek geweest en heeft adviezen gegeven waardoor Teun nu ook in z’n eigen bedje slaapt, zodat ik ook af en toe mijn handen vrij heb en we nog steeds op een roze wolk kunnen zitten. Voorzorg en nazorg. Voor mij een grote hulp in deze hele nieuwe wereld. Ik kan het iedereen aanraden!

Zwangerschapscursus

We gingen alsnog het medische traject in. Ik ben geen moment bang geweest, omdat ik precies wist wat me te wachten stond en welke keuzes ik moest gaan maken. Daar komt bij dat de cursus voor de toekomstige moeder én vader is. Dus met Paul aan mijn zij kon ik ontspannen, want hij wist precies wat er gebeurde en wist ook hoe ik het graag wilde. Het geschiedde, Teun werd geboren en wij zaten op een roze wolk.

Marlijn Weerdenburg & Paul

Zwangerschapscursus

“Dat is toch niet voor mannen! enz enz.”

Ik heb de cursus juist als heel positief gezien. Ik ging er graag naartoe. Kwam altijd geïnspireerd en vol energie terug.

Zwangerschapscursus

We willen jullie ontzettend bedanken voor alles wat we geleerd hebben in de cursus. Vóór de cursus had ik behoorlijk wat belemmerende gedachten. We vonden het best heftig om tijdens de eerste bijeenkomst de hele bevalling van A tot Z te zien, maar dat was zooooo goed voor ons. En alle bevallingsverhalen en jullie ervaringen hebben er ook echt voor gezorgd dat ik precies wist wat ik mocht verwachten.

Femke & Steven

Algemene voorwaardenAdidas ShoesSize11Med Tracerocker Outdoor Men's Terrex Blue Hiking kiTOPuZX

[Schrijf je in voor méér Drs Mama: EHBO-cursus, boek met geboorteverhalen, kortingen en meer. #meerdaneencursus]

Adidas ShoesSize11Med Tracerocker Outdoor Men's Terrex Blue Hiking kiTOPuZX

nl ShoppenVintagechick Online ShoppenVintagechick Schoenen Vintage Online Schoenen Vintage 34qcL5jRA
Gesp Bommel Van Halve Met Geklede Instapper Broque Herenschoenen eBQoWrdxC
Online nl Leren KopenFashionchick Bruine Sneakers shQCdrtx